Viherkasveja ei voi koskaan olla liikaa – vai voiko?

Viherkasveja ei koskaan voi olla liikaa. Tätä ohjenuoraa olen noudattanut, mutta nyt alan jo itsekin vähän epäillä: tuleeko raja jossakin vastaan?

Laskin kodin viherkasvit tänään. Niitä on 58. Aika paljon, kun ajattelee, että suurin osa viherkasveista on olohuoneessa, koska se on kotimme valoisin huone. Kasvit ovat valloittaneet kirjahyllyn päällisen, kukkalaatikon, viherkasvihyllykön ja senkin päällisen. Muutama on lattiallakin.

Ehkä raja tulee vastaan siinä, kun kasveille ei enää löydy tilaa.

Tämä kävi mielessä, kun olin tyttäreni kanssa hankkimassa hänelle uusia viherkasveja. Eihän minun pitänyt itselleni mitään hankkia, sillä tilaa ei kerta kaikkiaan enää ole. Niin vain tulin puutarhamyymälästä ulos alokasia Frydekin kanssa. Perustelin, että se mahtuu hyvin kukkatelineeseen, jonka olin hankkinut vähän aikaa sitten.

Ja niinhän se mahtui.

Talven aikana meille oli kotiutunut kaksi muutakin viherkasvia, isoposliinikukka Hoya carnosa ’Dark Red’ sekä elefantinkorva.

Nyt alkaa tila olla jo kortilla. Mutta ainahan viherkasvien kanssa sattuu ja tapahtuu, joten tervetuloa vaan meille, uudet kasvit!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s