Hurahdin Nappuloihin!

Viherkasviharrastus tekee välillä kepposia. Usein ihastun johonkin kasviin, mutta nyt olen ihastunut ruukkuihin.

Iittala toi Nappula-ruukut ja -maljakot myyntiin muutama vuosi sitten. Ihastuin heti korkeisiin, värikkäisiin ruukkuihin, joita voi käyttää myös maljakkona. Nappuloiden muotokielessä oli sopivasti jotakin retroa, vähän 70-lukulaista fiilistä. Ja kun yhden ruukun värinä oli vanhahtava roosa, olin myyty – vaikka meillä ei ollut kodin sisustuksessa mitään samanväristä! Hankin ensimmäisen Nappulan. Siinä on alusta asti ollut paikka kultaköynnökselle.

Seuraava Nappula tuli meille noin vuosi ensimmäisen jälkeen. Mietin kovasti valintaani klassisen valkoisen ja todella kauniin tummanvihreän välillä. Vihreä veti enemmän puoleensa, ja niin meille tuli toinen Nappula. Siinä viihtyy tällä hetkellä yksi kodin enkelinsiivistä.

Ei kahta ilman kolmatta.

Tänä vuonna Nappulat kasvoivat uusilla matalilla ruukkumalleilla. Ja taas iski sydämeen! Nyt uutena värinä oli todella retro ruskea, ja asia oli sillä selvä. Meille tulisi kolmas Nappula.

Ja viime viikolla toin kotiin kauniin ruskean Nappulan, ruukuista pienimmän. Siihen pääsi lankaköynnös, joka kaipasikin uutta isompaa ruukkua. Sillä tuntuu taas olevan haastavaa aikaa tässä lämmityskauden alussa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s