Kasvihuoneen sisustaminen edistyy

Kasvihuone alkaa saada jo sisältöä. Hahmottelen vanhoista tiilistä kasvihuoneeseen käytävää, ja pienimuotoinen ensimmäinen satokin on jo kehittymässä.

Ensimmäinen kesä uuden kasvihuoneen kanssa on sujunut tutustuessa ja tulevaa suunnitellessa. Ensimmäiset pienimuotoiset sadotkin on jo saatu, kun hetken mielijohteesta uuteen kasvihuoneeseen istuttamani kurkku on tuottanut meille jo kaksi maukasta ja täydellistä kurkkua. Tomaatit kasvavat hyvin kasvusäkissä, ja kylvin vähän salaattia, tilliä ja rucolaa pieneen parvekelaatikkoon.

Hahmottelin viime viikolla jo kasvihuoneeseen keskikäytävää, jonka rakennan vanhan mökin tiilistä. Keräsin ne talteen ennen kuin se purettiin, sillä arvasin niille olevan käyttöä. Nyt tiilet ovat päätymässä kasvihuoneeseen, ja hyvin ne sinne tuntuvat asettuvan.

Kasvihuoneen lattia tulee olemaan soraa. Tiilistä tehtävän keskikäytävän molemmille puolille tulee lavakaulukset, joihin ensi keväänä istutan ja kylvän jotakin. Talven aikana ehtii hyvin miettiä, mitä keväällä sitten haluaa kasvattaa.

Mutta se on varmaa, että tomaatteja ja kurkkuja kasvihuoneesta tulee ainakin löytymään!

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Kasvihuoneen sisustaminen edistyy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s