Kasteluallas ja kasvusäkki tomaattien kasvatuksessa

Kastelualtaan ja kasvusäkin yhdistelmä osoittautui viime vuonna niin hyväksi tomaattien kasvatuksessa, että hankin täksi vuodeksi jo toisen samanlaisen yhdistelmän. Tomaatintaimet pääsivät viikonloppuna mökkiterassille säkkikasvatukseen.

Olen jo useamman vuoden kasvattanut ’Evakko-tomaatteja’ ulkona, ja tänä vuonna kokeilen ensi kertaa kirsikkatomaatti Supersweet 100:n kasvattamista. Viime vuonna hankin Biolanin kasvusäkin ja kastelualtaan, mikä osoittautui hyväksi yhdistelmäksi. Kastelualtaassa riittää viikon satsi vettä tomaateille, joten kastelusta ei tarvitse pitää päivän päälle huolta. Lisäksi kasvusäkissä on kaikki tomaattien tarvitsemat lannoitteet koko kesäksi.

Tänä vuonna hankin jo toisenkin kasvusäkin ja kastelualtaan yhdistelmän, nyt tomaatit kasvavat sekä mökkiterassilla että kotipihalla. Uskalsin istuttaa jo varsin pitkiksi venähtäneet taimet kotipihalla jo pari viikkoa sitten, mökillä laitoin ne viime viikonloppuna. Hallaharsoa piti käyttää ensimmäisen viikon ajan, mutta hyvin tomaatit selvisivät kylmistä alkupäivistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s