Risukranssi muuttui joulukranssiksi

Aiemmin tekemäni risukranssi päätyi – kuten vähän jo ennalta arvelinkin – jalostumaan joulukranssiksi. Koristeekseen se sai kuivattuja sitruksia ja mustikanvarpuja.

Käytin aiemmin koivunoksista tekemääni risukranssia pohjana joulukranssiin, johon lisäsin koristeeksi mustikanvarpuja, tähtianiksia, käpyjä sekä kuivattuja sitruksia ja omenoita. Pujottelin ensin mustikanvarvut risukranssin lomaan ja sidoin lopuksi varvut hieman tiiviimmin kranssiin pellavanarun avulla.

Kranssiin saa kivan vihreän värin jo aika väheiselläkin määrällä mustikanvarpuja, mutta sitä tuuheampi se toki on mitä enemmän varpuja kranssiin käyttää.

Olin kuivannut vähän huonoksi menneitä satsuman ja omenan viipaleita jo aiemmin, ja nyt käytin ne kranssin koristeeksi. Pussin pohjalta löytyi vielä kauniita tähtianiksiakin. Kanelitangotkin sopivat hyvin tähän kranssiin, samoin isot pähkinät.

Kiinnitin koristeet kranssiin kuumaliiman avulla. Liimaa saa käyttää reilusti, jotta koristeet tarttuvat ohuisiin mustikanvarpuihin.

Tämä kranssi säilyy sisätiloissa ja lämpimässä pitkään, sillä kaikki sen koristeet ovat jo valmiiksi kuivattuja. Mustikanvarvutkin säilyttävät kauniin vihreän värinsä reilusti joulun yli. Ja mikä parasta, tätä ei tarvitse huoltaa. 🙂

PS! Pahoittelut hieman epätasaista kuvista, tällä valon määrällä pitää yrittää selvitä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s