Porvoon joulun parhaat osoitteet

Porvoo on aito joulukaupunki, jossa on mukava fiilistellä joulua, tehdä lahjaostoksia ja ihastella pikkukaupungin maisemia. Porvoo avasi joulunsa jo viime viikonloppuna.

Porvoo sonnustautui jo viime viikolla jouluasuun. Ihanan tunnelmallisen Porvoon vanhankaupungin kujilla oli vielä arki-iltana vähän ihmisiä liikkeellä, kun kävin jo fiilistelemässä minulle tärkeän joulukaupungin tunnelmaa ja tekemässä ensimmäisiä jouluostoksia.

Jos et ole vielä käynyt Porvoossa joulun alla, tee se ihmeessä tänä vuonna. Porvoon parhaat pienet sisustus- ja herkkuputiikit löytyvät kahdelta vanhankaupungin kadulta, Välikadulta ja Jokikadulta.

Jokikadulla ovat vierekkäin suosikkiputiikkini: ihania herkkuja ja keittiötarvikkeita myyvä Skafferi sekä pikkuruinen designkauppa Design Deli. Niitä vastapäätä löytyy sisustusliike Lille Vanille, ja samalta puolelta katua kaunis sisustuskauppa Kuusilinna Living, josta löysin kauniita joulukoristeita.

Jokikadun toisessa päässä, Raatihuoneentorin laidalla on vielä yksi ihana sisustuskauppa, Sisustus Ometta. Sitä vastapäätä torin toisella laidalla on Cafe Fanny, jossa glögilasillisen voi nauttia ulkoterassilla ja samalla ihailla upeaa Porvoon raatihuonetta.

Nyt ollaan jo Välikadulla, jonka varrelta löytyy toinen mukava kahvila – kahvila Helmi. Sen sisustus on ihanan rehevä ja kodikas – ja leivosvitriinin anti vastustamaton!

Lastenputiikki Riimikossa on ihan pakko käydä, vaikka et etsisikään lahjoja lapsille. Kauppa on nähtävyys jo sellaisenaan! Sieltä löydät myös kauniita kortteja. Riimikon vieressä on käymisen arvoinen kodintarvikeliike Wellmans.

Ja kun lähestyt Välikadun alkua, löydät sieltä karkkikaupan. Brunbergin myymälää ei voi ohittaa! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s