Oma kukkaniitty terassilla

Mökkiterassille syntyi oma pieni kukkaniitty, kun kylvin niittykukkaseokset tyhjäksi jääneeseen kukkalaatikkoon. Nyt niitty on kukassa ja miten hyvältä se näyttääkään!

Mökkiterassilla olleessa kukkalaatikossa oli aiemmin ollut muutama kotipihalta siihen siirretty angervo. Viime talvi vei angervot mennessään, ja kukkalaatikko jäi tyhjäksi.

Löysin siemenpussien seasta satunnaisia pieniä niittykukkaseospusseja – sellaisia, joita olin saanut joskus messuilta tai tapahtumista. Niistä ei edes käynyt ilmi mitä kukkia siemenistä kasvaisi. Nyt oli hyvä tilaisuus kylvää siemenet kukkalaatikkoon ja katsoa mitä niistä tulee!

Ja tällainen kukkaniitty niistä syntyi! Pussien sisällöksi paljastui ruiskukkia, kaunosilmiä, revonhäntiä, koristeporkkanoita, nätkelmiä – lajikirjo on suuri.

Ihania kaunosilmiä on paljon, ja ne ovatkin varsin somia. Jokainen kaunosilmä on erilainen, ruskean ja keltaisen suhteet vaihtelevat.

Revonhännät ovat kasvaneet viimeisinä, niiden kukissa riittää vielä kehittymistä. Revonhäntä sopii kuivattavaksi, joten sitä onkin kiva päästä kokeilemaan.

Kaunis kokonaisuus näistä yllätyskukista syntyi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s