Viiden värin suora akileijoja

Mökkipuutarahan akileijoissa on tänä vuonna värejä mistä valita. Puutarhan akileijat kukkivat tänä vuonna todella näyttävästi.

Akileijat tuntuvat vain runsastuvan mökkipuutarhassamme. Ne ovat aikoinaan kukkineet vaatimattomina yläpihalla hieman varjossa, mutta nyt akileijoja ilmestyy alapihan paahteisiinkin paikkoihin runsaina, isoina mättäinä. Niiden muodot vaihtelevat yksinkertaisista kelloista varsin näyttäviin monikerroksisiin kukkiin. Ja mitkä värit niissä onkaan!

Mökkipuutarhan akileijoissa on nyt viittä eri sävyä. Herkät vaaleanpunaiset kukkivat edelleen mökin varjoisammalla yläpihalla, lehmuksen alla. Yksi jopa löysi tiensä esiin terassilautojen välistä!

Viime vuonna mökkipuutarhassa kukki ensimmäisen kerran tämä todella kaunis aniliininpunainen akileija. Ilokseni se tuli esiin myös tänä vuonna.

akileia

Uusimmat tulokkaat ovat alapihalla alppiruusun ja juhannusruusun viereen tiensä löytäneet sinisävyiset akileijat. Toisessa väri on hieman liilaan vivahtava, toisessa taas kaunis yönsininen.

Ja ei vähäisimpänä viimeinen akileijan väri, kaunis valkoinen. Mökkipuutarhasta löytyy tällä hetkellä vain yksi valkoinen akileija, mutta katsokaa mikä kaunotar se on! ❤

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s