Kirsikankukkien lumoissa

Kirsikkapuut puhkesivat kukkaan välittömästi kun lämpö nousi hellelukemiin. Nyt nautimme näistä lähikorttelimme upeista kirsikkapuista ja niiden vaaleanpunaisista kukkapilvistä.

Kirsikkapuut ovat yleistyneet hurjasti, niitä näkee nyt kaikkialla. Puutarhatoimittajaystäväni sanoi pari viikkoa sitten, että kirsikkapuut alkavat olla jo lopussa puutarhamyymälöistä. Kaikki haluavat nyt kirsikkapuun puutarhaansa, enkä ihmettele. Ne ovat niin kauniita!

Kauneimmillaan kirsikkapuut ovat mielestäni puistoissa, kun niitä on useita isolla alueella. Niiden alla istuessa tunnet olevasti ihanan kukkapilven alla. Ja silloin niistä pääsevät nauttimaan kaikki.

Meidän kotikorttelimme kirsikkapuut on istutettu päiväkodin etupihalle, risteyskohtaan, jossa ne ilahduttavat ohikulkijoita. On ollut hauska seurata näiden kirsikkapuiden kukkien kehittymistä tämän viikon aikana. Joka päivä niihin ilmestyi enemmän ja enemmän väriä, kunnes alkuviikolla kohonnut lämpö herätti ne täyteen kukkaansa. Ja kukkia, niitä riittää!

2 kommenttia artikkeliin ”Kirsikankukkien lumoissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s