Ilo irti pakkasista!

Pakkaset ovat pitäneet meitä otteessaan jo niin pitkään, että kohta saisi jo hellittää. Mutta kun ne kerran jatkuvat, pitää pakkasista puristaa irti kaikki ilot ja hyödyt.

Kävimme tällä viikolla tekemässä etätyöpäivän mökillä, ja pakkanen paukkui rapsakassa -20 asteessa. Ilmalämpöpumpulla oli tekemistä mökin lämmittämisessä, mutta onneksi takka avitti menestyksekkäästi.

Koska ensi viikolla näyttää vihdoinkin lauhtuvan, otin pakkasista vielä viimeisetkin hyödyt irti ja tuuletin mökin ison villamaton ja annoin sille raikastavan lumipesun. Heitin maton ensin terassin kulmalle pariksi tunniksi jäähtymään, ja sen jälkeen viskasin maton puhtaalle lumelle. Sitten vain kunnon lumipesut, harjaukset ja ravistelut, ja johan oli matto taas ihanan raikas ja tuoksuvan puhdas.

Viikon maljakossa kauniina säilyneet mutta jo hieman rupsahtamaan päässeet tulppaanit jäädytin yön aikana jäälyhdyksi. Kierrätysidea tämäkin!

Pakkasessa lumi kimmeltää kauniisti mökkipihan koivujen latvoissa ja rantakaislikossa, sitä oli mukava työpäivän aikana ihailla. Etätyön parhaita puolia ovatkin nämä maisemat.

Kuvaan tuota kimmeltävää kauneutta ei vain millään saa vangittua. Mutta upean sinisen taivaan ja valkoisen lumen kuitenkin!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s