Osta pieneltä, autat puutarhayrittäjää!

keraaminen kukkaruukku

Osta pieneltä, on nyt päivän sana. Pienyrittäjät ovat pulassa, kun esimerkiksi puutarhamessuja perutaan ja liikkeitä suljetaan. Minä tein osani ja ostin pieneltä.

Pienet käsityöyrittäjät arvostavat nyt sitä, että nettikaupan kautta kautta tilataan tuotteita, jotka olisivat muuten päätyneet tarjolle messutapahtumiin ja myyjäisiin. Näin puutarhaharrastajana minua harmittaa tietysti se, että kevään puutarhamessut peruttiin. Yrittäjät olivat jo ehtineet hankkia osastoja varten kaikki tuotteet, jotka nyt sitten jäivät heille käsiin.

Mutta ei hätää, onneksi on nettikauppa! Tilasin nämä ihanat keraamiset, uniikit ruukut ja upean himalayanposliinikukan Huone ett Rumin nettikaupan kautta. Ja kun ruukut saapuivat, oli ihan pakko heti istuttaa niihin kukat. Pieni kilpipiilea pääsi siniseen ruukkun ja keltaiseen ruukkuun istutin ruususiivikin. Isompi musta ruukku odottaa vielä asukasta. Hyvin näyttävät kasvit uusiin ruukkuihinsa sopivan, vai mitä?

keraamiset kukkaruukut

keraaminen kukkaruukku

keraamiset kukkaruukut

En ollut ennen tilannut viherkasvia nettikaupasta, ja vähän epäilytti, että miten viherkasvi kestää postituksen. Mutta hyvin kesti, ja himalayanposliinikukka saapui kotiin kauniina ja vahingoittumattomana. Nyt se paistattelee meillä aurinkoista kevätpäivää ja availee toivottavasti pian nuppujaan. Siitä kuulet varmasti lisää tulevissa postauksissa.

himalayanposliinikukka

2 kommenttia artikkeliin ”Osta pieneltä, autat puutarhayrittäjää!

  1. Messut ikävästi perutttiin. Mutta kivasti oli joku messu laittanut mainosbanderolliin, että tutustu silti messujen yrityksien valikoimaan netissä. Totta puhut että paikallista pitää nyt tukea.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s