Joulumarkkinoilla Malmgårdin kartanomaisemissa

malmgård15

Tänä viikonloppuna järjestetään joulumarkkinat Malmgårdin upean kartanon maisemissa Loviisassa. Mekin piipahdimme markkinahumussa.

Malmgårdin joulumarkkinat on perinteikäs tapahtuma, jonne paikalliset käsityöläiset ja pientuottajat kokoontuvat myymään tuotteitaan. Tänä vuonna paikalla on yli 100 myyjää, joilla on myytävänä niin monenlaisia käsityötuotteita kuin joulupöydän ruokia. Me menimme paikalle jo heti markkinoiden avauduttua, mutta silti parkkipaikat ja tienvierustat olivat jo täynnä autoja, väkeä oli liikkeellä paljon. Parkkitilaa kuitenkin löytyi, ja pääsimme tutustumaan markkinoihin ensimmäistä kertaa.

Markkinat sijoittuvat tilan tallirakennuksiin ja pihalle, komean kartanon juurelle. Myynnissä oli monenlaista tuotetta: havupukkeja, kransseja, villasukkia, lampaantaljoja, joululeipiä ja luontaiskosmetiikkaa. Meille markkinoilta tarttui mukaan käsin tehtyjä lahjoa pukinkonttiin sekä glogiä, sillejä ja silakoita joulupöytään. Ehdimme myös piipahtaa kahvilla somaan pikkumökkiin pystytetyssä kahvilassa.

Malmgårdin joulumarkkinoita vietetään vielä huomenna sunnuntaina 15.12.

malmgård10

malmgård1

malmgård8

malmgård6

malmgård9

malmgård16

malmgård2

malmgård11

malmgård13

malmgård12

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s