Annalan huvila on puutarhaharrastajan aarrepaikka

Annalan huvila

Annala on kaikille avoin upea puutarha Helsingissä. Sen sydän on ihana Annalan huvila, jossa järjestetään puutarhaharrastajaa kiinnostavia tapahtumia.

Kävin pitkästä aikaa Annalassa, ja ihastelin jälleen kerran tätä upeaa puistoa! Helsingin syntysijoilla, Vanhassakaupungissa Arabian ja Toukolan kainalossa sijaitsevaan Annalaan kannattaa mennä ihan vain katselemaan sen upeaa puutarhaa, mutta nyt pääsin käymään myös sisällä Annalan huvilassa. Huvila on rakennettu vuonna 1832, ja se on Helsingin vanhin huvila. Kerrassaan upea, vai mitä?

Annalan huvila

Annalan huvila

Annalan huvila

Annalan huvila

Annalan huvilassa järjestetään erilaisia teemapäiviä näin syksyllä sunnuntaisin, tulossa on esimerkiksi kranssipaja ja chiliteema. Hyötykasviyhdistys järjestää omissa tiloissaan myös todella paljon kiinnostavaa ohjelmaa, niistä löytyy tietoa yhdistyksen sivuilta.

Upea puisto on kunnostettu vuonna 2000, ja elokuun lopulla siellä käydessäni kukat kukkivat vielä valtoimenaan.  Tänne puistoon on ihana tulla piknikille tai ihan vain istahtaa penkille huvilan edessä kasvavan komean tammen alle – ja kuvitella hetken elävänsä menneellä vuosisadalla.

Annalan huvila

annalankartano9

Annalan puisto

Annalan puisto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s