Pelargonit kukkivat upeasti

pelargonit

Pelargonit kukkivat nyt upeina. Koko alkukesän ulkona olleet riippapelargoni ja Mårbackat viihtyvät mökkiterassilla, vaikka viileät säät niitä koettelevatkin.

Tämä viileä heinäkuu tuntuu olevan pelargonien mieleen, sillä ne ovat intoutuneet tänä kesänä aivan mahtavaan kukintaan. Varsinkin muutaman vuoden vanha riippapelargoni kukkii nyt upeana runsain, hehkuvanpunaisin kukin.

riippapelargoni

pelargonit

Mårbackat ovat availleet nuppujaan hiukan myöhemmin kuin riippapelargoni, mutta nyt nekin ovat päässeet hyvään vauhtiin. Mökkiterassillamme on sekä ensimmäinen kolme vuotta vanha Mårbackani että sen latvapistokkaista kaksi vuotta sitten kasvattamani seuraava sukupolvi. Tämänvuotisista pistokkaista hyvin kasvuun lähteneet Mårbackat viihtyvät puolestaan kotiterassilla, nekin hyvin kukkimaan alkavina.

Mökkiterassilla pelargonit saavat aurinkoa aamupäivisin. Niiden kasvupaikka on hieman katon lipan suojassa. Siinä ne saavat myös suojaa suurimmilta sateilta, ja talon seinusta suojaa niitä myös tuulelta. Lannoitusta ne ovat nyt saaneet siitä lähtien, kun ensimmäiset kukkanuput ilmestyivät.

mårbackan nuppu

kukkiva mårbacka

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s