Ideoita kukkakimppuihin Tukholman sisustusmessuilta

talvinen kukkakimppu

Vierailin helmikuun alussa Tukholmassa sisustusalan messuilla. Alan uutuuksiin tutustuessani kiinnitin myös huomiota siihen, miten viherkasvit ovat nyt väistymässä runsaiden kukkakimppujen tieltä.

Stockholm Furniture Fair tarjoaa sisustusalan ammattilaisille upean katsauksen uusista huonekaluista, väreistä, tyyleistä ja tunnelmista. Niin hauska kuin messuilla on tutustua yksittäisiin tuotteisiin, on tällainen tapahtuma mielestäni myös oiva paikka luoda yleissilmäys siihen, mikä vihersisustamisessa on nyt trendikästä.

Kun vierailin messuilla kaksi vuotta sitten, olivat viherkasvit silloin vielä pääosassa. Messuosastoilla näkyi upeita, kookkaita viherkasveja ja viherseiniä. Nyt ne olivat selkeästi hävinneet, ja tilalle olivat tulleet näyttävät kukkakimput.

Kukkakimpuissa yhdistyvät nyt niin eksoottiset kukat kuin kotoisat luonnonmateriaalit. Proteat ovat nyt huippusuosittuja, ja niiden kanssa maljakkoon laitetaan erilaisia vihreitä oksia tai paljaita ruskeita luonnonoksia. Eucalyptuksen oksia näkyi edelleen runsaasti, monissa kimpuissa oli kengurunkäpliä. Daaliat, anomonet, vahakukat ja leinikit toivat kimppuihin vaaleita pastellisävyjä. Nappaa näistä kuvista ideat omaan kukkakimppuusi!

runsas kukkakimppu

leinikit kukkakimpussa

proteat

oksat maljakossa

punasävyiset proteat

vihreä kukkakimppu

siniputki ja anemone

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s