Uudet tuolit mökkikeittiöön

tuolit

Löysin vihdoin sopivat uudet tuolit mökkikeittiöömme ruokapöydän ympärille. Näissä tuoleissa on hyvä istua ja ne sopivat nyt paremmin mökkimme värimaailmaan.

Edelliset mökillä olleet ruokapöydän tuolit olin hankkinut aikoinaan ensimmäiseen omaan kotiini vanhan tavaran myyntiliikkeestä. Arviolta 50-luvulla valmistetut tuolit olivat palvelleet aikoinaan hyvin kaupunkikodissamme, mutta päätyivät mökille jo kymmenkunta vuotta sitten.

Nyt kun uusi mökki on ollut pystyssä ja kolmatta vuotta, tuntui, että nyt olisi vihdoin jo aika uusia nuo tuolitkin. Etsin sopivia pitkään, mutta sitten löysin meidän perheen mitoille, mökin sisustukseen sekä tarkoitukseensa sopivat tukevat tuolit Ikeasta. Ikea Norraryd -tuolien runko on massiivipuuta, joten nämä varmasti kestävät käytössämme vähintään yhtä pitkään kuin nuo edellisetkin tuolit. Musta väritys sopii hyvin mökkimme harmaa-mustaan yleissävyyn ja tuo kivaa kontrastia valkoiseen ruokapöytään.

Ja minne ne vanhat tuolit sitten joutuivat? No, ne jatkavat toistaiseksi elämäänsä mökillä aitassa, varatuoleina. Ja saattavat saada pientä ehostusta ensi kesänä. 🙂

Ikea Norraryd

tuolit

Ikea Norraryd

tuolit

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s