Suloinen callunakranssi

callunakranssi

Kaipasin pientä pilkettä mökkimme ilmeeseen, ja päätin tehdä callunoista pienen kranssin. Tämä kranssi sopii yhtä hyvin sisälle kuin ulos.

Kun syksy on vienyt kukkaset pois mökkipuutarhasta, teki mieli saada kuitenkin jotakin herkkää ja värikästä niiden tilalle. Leikkokukkia ei mökille kannata tuoda, sillä siellä viivytään kerrallaan vain päivä tai pari, ja sitten onkin taas viikon tauko.

Tein callunoista pienen kranssin, jonka voin pitää sisällä mökillä ollessamme ja sieltä lähdettyämme voin hyvin jättää sen ulos koristamaan tummanpuhuvaa hirsiseinää – tai ottaa mukaan kaupunkikotiin. Siro kranssi on helppo siirtää paikasta toiseen.

Kranssin pohjana on helposti taiteltavaa paksua alumiinilankaa, josta tein pyöreän pohjan ja ripustuslenkin. Callunat sidoin 4-6 kukinnon nipuissa pohjaan ohuella vihreällä metalilangalla.

Kevyt ja soma kranssi syntyi hetkessä, ja nyt on mökkiseinälläkin ripaus väriä!

callunakranssi

callunakranssi

callunat

callunakranssi

 

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Suloinen callunakranssi

  1. Ksunis on ja ihana myös tähän vuodenaikaan oikein sopiva koriste. Saisimme minäkin aikaiseksi jotakin noin samaa. Aikani kuluu vielä puutarhassa kottikärrykuormia kuljettaja, haaveilen jo kransseista ja muista ihanista koristeista. Hyvää viikonloppua t. Inkeri

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s