Viherhyllykkö löysi paikkansa

Viherhyllykkö ja kiiltopiilea

Eilen se vihdoin tuli meille, Kekkilän uusi Viherhyllykkö. Se löysi heti paikkansa – ja hyllyilleen sopivat huonekasvit.

Ihastuin tähän hyllykköön heti sen ensiesittelyssä, josta kerroinkin aiemmassa kirjoituksessani. Tiesin heti, että sille löytyisi meiltä paikka, ja tein tilauksen Kekkilän verkkokaupasta. Olin kaivannutkin meille tällaista vertikaalista hyllyä. Kaikki kirjahyllyjen ja tasojen päälliset kun ovat jo täynnä ruukkuja ruukujen perään. Viherhyllykölle oli juuri sopiva kolo olohuoneessa sohvan vieressä, etelänpuoleisen ikkunan edessä.

Viherhyllykkö oli helppo kasata. Runko oli kolmessa osassa, jotka yhdistettiin toisiinsa. Hyllyt vain asetettiin paikoilleen – välistä voi jättää jonkin vaikka poiskin – ja ne ne lukkiutuivat näppärästi uomiinsa.

Viherhyllykkö

Nyt sain herttaköynnöksen ylähyllylle, sen alle soilikin ja muorinkukan, keskelle kiiltopiilean, alahyllylle lasipurkissa olevan viirukirjotähden ja ihan alimmaiseksi kukintansa juuri lopettaneen lehtikaktuksen. Tai ainakin nyt järjestys on tämä, huomenna se voi olla jo ihan toinen. 🙂Viherhyllykkö

 

Viherhyllykkö

Viherhyllykkö ja kiiltopiilea

herttaköynnös

2 kommenttia artikkeliin ”Viherhyllykkö löysi paikkansa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s