Kekkilältä vihdoin uusia Viherkalusteita

Kekkilä Viherlaatikko

Kekkilä julkisti vihdoin viime viikolla kauan odotetut uudet Viherkalusteet. Sirot, metalliset kalusteet sopivat niin parveke- ja terassikäyttöön kuin sisällekin.

Kekkilältä ei olekaan muutamaan vuoteen tullut uusia viherkalusteita, joten näitä oli jo ehditty odottaa. Uusia kalusteita on kaikkiaan kuusi, ja ne ovat saatavilla Kekkilän nettikaupasta, tulivat sinne myyntiin viime viikolla. Pentagon Designin kanssa toteutettu kalustesarja hivelee ainakin minun silmääni.

Oma ehdoton suosikkini on tuo korkea Viherhyllykkö. Sen hyllyt ovat irrotettavissa niin, että alhaalle saa vaikka hieman korkeamman kasvin ja ylös sitten matalampia. Viherhyllyköistä voi myös koota viherseinän tai näkösuojan vaikka terassille.

Tervetulleet ovat myös uudet Vihertuet, joita on kolme erilaista. Ja kolmetasoinen Viherporras on ihanan siro! Vihervalaisimessa on betoninen jalka, mutta sen voi yhdistää myös Viherlaatiikkoon tai Viherportaaseen. Tykkään!

Kekkilä Viherhyllykkö

Kekkilä Viherlaatikko

Kekkilä Vihertuki Linja

Kekkilä Viherporras

Kekkilä Vihervalaisin

Samalla Kekkilä esitteli uudistuneet multapakkaukset, johin on lisätty asiakkaan ostopäätöstä helpottavaa tietoa ja viesuaalisuutta. Sieltä löytyi myös oma suosikkini, Luonnonmukainen Kasvatussäkki, jossa on nyt aiempaa kätevämpi muoto.

Kekkilä kasvatussäkki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s