Talvinen kukkakimppu on pastellisävyinen

talvinen kukkakimppu vahakukista, harsokukista, tulppaaneista ja eukalyptuksesta

Talvisessa kukkakimpussa on jo aavistus keväästä. Kokosin kimppuun herkänkauniita vahakukkia, valkoista harsokukkaa, pastellisinvärisiä tulppaaneita sekä huurteisenvihreitä eukalyptuksenoksia.

Kimpun idea lähti oikeastaan vahakukasta. Olin lähipuutarhamyymälässämme ”vain katselemassa”, ja huomasin siellä upeita vahakukan oksia. Nopeaksi komea oksa ja siihen vielä harsokukkaa kaveriksi – ja voisihan nuo ihanat tulppaanitkin ottaa matkaan!

Kotona sitten availin pakettia ja ihailin tätä talvisen kaunista kukkaloistoa.

talvinen kukkakimppu

En todellakaan osaa tehdä itse kukkakimppuja, vaan ostan useimmiten leikkokukkia tai erilaisia oksia maljakkoon. Nyt sormet kuitenkin syyhysivät kokeilemaan ja tekemään näistä aineksista pieni kimppu.

tulppaani ja eukalyptyksenoksa

Kimpun keskelle tulivat tulppaanit, niiden ympärille harsokukat ja vahakukat ja reunalle eukalyptyksenoksat. Pyrin pitämään kimpun tiiviinä ja pienenä, vain eukalyptyksenoksat saivat rönsytä sen reunoilla. Sellainen kotoinen ja itseni näköinen kimppu, ei mikään ylettömän pröystäilevä.

Ja tällainen siitä tuli. Kimpun kokoaminen sujui yllättävän sutjakkaasti, kun luotin omaan näkemykseeni. Vielä tyttäreltä pari varmistuksen sanaa, ja siinä se sitten oli – pieni talvinen kukkakimppuni. 🙂

talvinen kukkakimpputalvinen kukkakimppu tulppaaneista, vahakukista, harsokukasta ja eukalyptyksenoksistatalvinen kukkakimppu

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s