Ihanat valkoiset hyasintit!

valkoiset hyasintit

Joulukukkani ovat jo pitkään olleet pääsääntöisesti valkoisia, ja hyasintti lempikukkani. Joten valkoinen hyasintti on meillä siis ehdoton joulukukka – eikä tämäkään joulu tuo siihen poikkeusta. Hyasintin tuoksu on niin ihana!

valkoinen hyasintti

Hankin ensimmäiset hyasintit jo marraskuussa. Ostan mielelläni ihan nupuillaan olevia hyasintteja, sillä on ihana seurata niiden kauniiden kukkien avautumista. Nämä kaunokaiset pääsivät pesuun, sillä huuhtelin mullan pois sipulien ympäriltä.

valkoiset hyasintit

Käytän hyasintteja milloin sellaisenaan, milloin yhdistettynä muiden kukkien kanssa. Nämä hyasintit pääsivät korkeaan lasimaljaan sammaleen kera sekä yksi itsekseen korkeaan lasimaljakkoon. Eivätkä nämä jää joulumme viimeisiksi hyasinteiksi!

hyasintit sammaleessa

hyasintti lasimaljakossa

2 kommenttia artikkeliin ”Ihanat valkoiset hyasintit!

  1. Hyasintit ovat niin kauniita ja juurikin valkoisena. Keskimmäinen on niin allerginen, että ihailen vaan lehdissä ja muiden kodeissa!

    Tykkää

    • Se on harmi! Ymmärrän kyllä hyvin, että monet kaihtavat niitä vaikka eivät olisikaan allergisi, on se tuoksu usein niin voimakas. Onneksia on kehitetty vähemmän tuoksuviakin hyasintteja, mutta ei niistä taida sitä tuoksua kokonaan pois saada kuitenkaan.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s