Joulukalenteri pikkupaketeista

joulukalenteri pikkupaketeista

Ensi viikolla on jo aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku. Joulukalenterin voi tehdä vaikka pikkupaketeista, jotka ripustaa metsäretkeltä löytyneeseen kuivaan oksaan.

Kun lapset olivat pieniä, tein heille aina itse tehdyn joulukalenterin. Sujautin pieniin paketteihin milloin pieniä tavaroita, milloin lupauksia perheen yhteisistä retkistä.

Kalentereita oli hauska tehdä. Aluksi tein usena vuonna kalenterit tulitikkuaskeista. Niihin mahtui laittamaan sopivasti pienen hiuslenksun, pinnin tai paperille kirjoitetun yhteisen retken aiheen. Eräänä jouluna ompelin huopakankaasta taskullisen seinäkalenterin. Siihen mahtuikin jo vähän isompia tavaroita ja vaikka leffaliput.

Kun lapset kasvoivat, jäi kalentereidenkin tekeminen. Tämän kalenterin tein ihan vain itselleni. 🙂 Päällystin sitä varten muutamia pikkulaatikoita voimapaperilla ja tein paksusta kartongista pieni laatikoita. Kaunis nauha vain ympärille ja yllätyspaketti on valmis! Eikä kaikkien pakettien tarvitse olla valmiina kerralla, tonttu voi niitä aina iltaisin tuoda lisää.

koristenauhatlahjapaketti joulukalenteriinlahjapaketit oksassalahjapaketit oksassa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s