Top 5 + 1 viherlöydöt Habitaresta

syyskimppu

Habitare tarjoilee jälleen uusia ideoita kodinsisustajalle. Minä poimin messuilta vihersisustajaa kiinnostavia uutuuksia sekä kauniita katseenvangitsijoita. Tässä viisi mielenkiintoisinta löytöä, ole hyvä!

Viherkasvit ja kukat olivat tänä vuonna kauniisti esillä Habitaressa, mutta edellisten vuosien viherviidakot olivat silti kadonneet. Nyt pääosassa olivat kaktukset, suurilehtiset viherkasvit sekä näyttävät kukkakimput. Näyttävyys ei kuitenkaan tarkoittanut värikkyyttä, kuten tuo yllä oleva kuva todistaa. Kauniit heinät ja tummanpuhuvat neilikat riittävät luomaan varsin näyttävän kimpun.

unelma

Isojen viherkasvien lehdet, kuten peikonlehdet ovat jo jonkin aikaa päätyneet maljakkoon yksittäisinä katseenvangitsijoina. Dekon osaston ilmeestä vastannut Seija Killström oli asettanut isoäidin kasvina tunnetun unelman oksan maljakkoon. Kiva idea, jonka viimeistelevät kauniit värit seinässä ja terrakotta-astioissa.

viherkasvit

Tämä ihastuttava idea löytyi sisustustrendejä esittelevältä Signals-osastolta. Näyttelyosaston lattianrajaan oli tehty asetelma pienistä viherkasveista. Hauska idea on helposti kopioitavissa myös pienempään mittakaavaan vaikka olohuoneen pöydälle.

Verso Design

Verso Designin osastolta löysin tämän kivan amppeliviritelmän. Seinäkiinnikkeeseen ripustettavaan laakeaan koivupuiseen tarjottimeen mahtuu monta vihrekasvia. Tämä olisi käyttökelpoinen myös keittiössä yrttitarjottimena!

seinähylly

Muoto2:n osastolla oli kivat pienet Turn-seinähyllyt, jotka ovat täydellisiä viherkasveille tai vaikka kirjoille. Toimivat sekä yksittäisinä että ryhmään aseteltuina, jos seinäpinta-alaa on paljon.

peikonlehti

Ikean osastolla oli käytetty upeita peikonlehtiä kattauksessa lautasen alla tabletteina. Näyttävää, eikö totta? Viherkasviteemaa oli vielä jatkuttu pienissä ruukuisa olevilla mehikasveilla.

Lisää Habitaren löytöjä pääset näkemään Instagramissa @putkinotkoblog, käy kurkkaamassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s